Etiket Sonuçları: Etkinlik

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen Pansiyon müdür yardımcısı Sevgi Bal a ve görevli aşçı,aşçı yardımcısı ve katlarda görevli personellere teşekkür ederiz.

Okul müdürü Kadir BOZDEVECİ Daha nice iftarlarda buluşmak dileğiyle ,emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti.

Okulumuz Toplantı salonunda Perşembe günü Sağlık Müdürlüğü nde görevli Uzman sağlık personeli tarafından okulumuz 12.sınıf öğrencilerine AIDS hastalığı ve dikkat etmemiz gereken kurallar hakkında farkındalık eğitimi verildi.Sağlık çalışanlarımıza ve emeği geçen İlknur hanıma teşekkür ederiz.

İl müftülüğünde görevli vaiz ve vaizelerin katılımı ile kız ve erkek öğrencilerimize ayrı ayrı bilgi verilip ,sohbetler gerçekleştirildi.Katılımları için Sayın hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü,okulumuz toplantı salonunda yapılan güzel bir program ile kutlandı.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Edebiyat günleri renkli buluşmalarla devam ediyor.Aşık edebiyatının nazım birimi dörtlük şeklindedir. Destan, varsağı, koşma ve semai nazım biçimleridir. 7 li 8 li ve 11 li hece ölçüsüne ağırlık verilmiştir. Eserlerin konularını doğa, ayrılık, ölüm, aşk, özlem, kıskançlık, yiğitlik oluşturmaktadır.

Ekm

29 Ekim 1923 ten bugünlere Cumhuriyetimizin ,katettiği mesafeyi Pamukkale Üniversitesi  hocalarımızdan Profesör Doktor Sayın Mithat  AYDIN Beyefendi den güzel sunumuyla dinledik . Katılımıyla bizlere ve öğrencilerimize vatan sevgisinin önemini yaşadığımız şu zor coğrafyada ve zamanda  bir kez daha hatırlattığı için  Okul müdürü Kadir BOZDEVECİ  , Saygıdeğer hocamıza çiçek takdim etti .Öğrenci ve öğretmenlerimiz adına teşekkürlerini sundu.

Ekm

En iyi narkotik polisi  Annedir ,sloganından hareketle İlimiz Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubede görevli polisler tarafından velilerimize ve öğretmenlerimize uyuşturucu ve bağımlılık konularında seminer verildi.

Ekm

18 EKİM 2023 GÜNÜ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN DR. EMRE ÇALIŞKAN  OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE GÖRÜŞMELERDE BULUNDU.ZİYARETLERİNDEN DOLAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR BOZDEVECİ ,SAYIN MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU.

Ekm

19 Ekim Perşembe günü Perihan KAÇMAZ Hanfendinin sunumu ile okulumuzda öğrenci ve velilerimize ilk yardım farkındalık eğitimi verildi.Katkılarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

8 Eylül de 11 ve 12 . Sınıf DYK başvurusu yapanlara Hazırbulunuşluluk sınavı yapılacaktır. Kurs başvurusu yapanlar yarın saat 09.30 okulda hazır olacaktır. Katılacaklara şimdiden başarılar dileriz.

Haz

Bugün öğrencilerimiz karnelerini alarak yaz tatiline girmiş oldular. Okulumuz 9.sınıf, 10.sınıf ve 11.sınıf öğrencilerinden dönem birincileri Okul Aile Birliği tarafından ödüllendirildi. Sınav çalıştıkları için okulda olmayan Okul birinci, ikinci ve 3. olan öğrencilerimiz ise yarın ve pazar günü yapılacak olan YKS sınavından sonra ödüllendirileceklerdir. Yarın sınava girecek olan12.sınıf öğrencilerimize ve sınava hazırlanan tüm öğrencilere başarılar dileriz. Öğrencilerimize  ve öğretmenlerimize güzel bir yaz tatili geçirmeleri dileklerimizle. Okul İdaresi.

Haz

HİLAL CAMİ, SOMUNCU BABA CAMİ VE CİNKAYA CAMİİNDE AÇİLAN KURAN KURSLARINA KATILAN BAYANLARA VE KIYMETLİ HOCALARI İLE MAHALLEMİZDE OTURAN HALKA AÇİK OKUL TANITIMINI YAPTIK.

Haz

Hatay'da depremzede öğrenciler için yaptırılacak okul yararına düzenlenen kermesimiz; Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Adem USLU' nun İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Şube Müdürleri,İlçe Müftümüz ,Okul Müdürleri ve çok sayıda kıymetli misafirlerimizin katılımı ile gerçekleşti. Okul Aile Birliğimizin uhde sinde hazırlanan ve emeği geçen öğrenci, öğretmen velilerimize  teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun.