“Etkili Ders Çalışma Teknikleri ve Motivasyon” konusunda bilgilendirme yapıldı.

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Cihan KAYGISIZ ve YKS Koordinatör Öğretmenimiz Halil GACEMER “Etkili Ders Çalışma Teknikleri ve Motivasyonu Arttırma” çalışmaları yaptı. Öğretmenlerimiz 3 Mart günü yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavında sınav günü yapılması gerekenleri, sınav saati uygulaması gibi konuları 12. Sınıf öğrencilerimize hatırlattılar. Ayrıca öğretmenlerimiz, 12. sınıf öğrencilerine YKS sınavına üç ay gibi bir sürenin kaldığını, sınav için son dönemece girilirken ders çalışma konusunda gevşemeden, istikrarlı bir şekilde çalışmanın öneminden bahsettiler. Öğretmenlerimiz, etkili bir şekilde ders çalışabilmek için, planlı olmanın önemine, uyku düzenine, yeme içme alışkanlıklarına, günlük telefon kullanımına vb. konularda dikkat edilmesini vurguladılar.

28-02-202428-02-202401-11-2023

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 00:39 - Görüntülenme: 28