Emeği geçen Pansiyon müdür yardımcısı Sevgi Bal a ve görevli aşçı,aşçı yardımcısı ve katlarda görevli personellere teşekkür ederiz.

Okul müdürü Kadir BOZDEVECİ Daha nice iftarlarda buluşmak dileğiyle ,emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yılı okulumuzda yapılan programla kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okulumuz Tarih Öğretmeni Aslıhan EDİŞ yaptı. Öğrencilerimizin şiirleri ve video gösterileriyle devam eden program, öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo ile son buldu. Programda emeği geçen Edebiyat öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Toplantı salonunda Perşembe günü Sağlık Müdürlüğü nde görevli Uzman sağlık personeli tarafından okulumuz 12.sınıf öğrencilerine AIDS hastalığı ve dikkat etmemiz gereken kurallar hakkında farkındalık eğitimi verildi.Sağlık çalışanlarımıza ve emeği geçen İlknur hanıma teşekkür ederiz.

İl müftülüğünde görevli vaiz ve vaizelerin katılımı ile kız ve erkek öğrencilerimize ayrı ayrı bilgi verilip ,sohbetler gerçekleştirildi.Katılımları için Sayın hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü,okulumuz toplantı salonunda yapılan güzel bir program ile kutlandı.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Özlemle beklediğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başlayacaktır. Bu kapsamda Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Reyhane TÜRKAN ve Mukadder KAFALI ile öğrencileri okulumuzun panolarını Ramazan ayının gelişini anlatan süslemeler yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuzun Müdürü Kadir BOZDEVECİ, 8 Mart günü okulumuzda çalışan bütün kadınların kadınlar gününü kutladı.

Okulumuz öğretmenleri 5-6 Mart 2024 tarihinde “Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu” aldılar.

Okulumuz öğrencileri 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde birçok spor dalında derece elde etmişlerdir. Dereceler aşağıdaki gibidir:

1. Okulumuz Erkek Çim Hokeyi Takımı ilde yapılan müsabakalarda il birincisi olmuştur.

2. Okulumuz Kız Çim Hokeyi Takımı ilde yapılan müsabakalarda il birincisi olmuştur.

3. Okulumuz Ragbi Genç Kızlar Takımı il ikincisi olmuştur.

4. Öğrencimiz Ali Yasin TOPÇU, 100 Metre Koşusunda Denizli birincisi olmuştur.

5. Öğrencimiz Nursema ATAMAN, Gülle Atma Denizli ikincisi olmuştur.

6. Öğrencimiz Muhammed Hanifi AKGÜN, Yüksek Atlama Denizli üçüncüsü olmuştur.

7. Öğrencimiz Sude SÖĞÜT, Atletizm Denizli dördüncüsü olmuştur.

Bu başarıların mimarı Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail BAŞKA’yı ve okulumuz öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Okulumuz 9,10 ve 11. Sınıf düzeyinde öğrenci veli toplantıları yapılmıştır. Toplantıda Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin derslerine giren öğretmenlerimiz hazır bulunmuştur. Ayrıca Okul Müdür Yardımcımız Muhammet İkbal YILDIZ, velilerimize bilgilendirme yapmıştır. Toplantıda öğretmenlerimiz bireysel olarak velilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerinin durumlarını değerlendirmişlerdir. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 11-D sınıfı öğrencileri, Sınıf Rehber Öğretmeni Süreyya YILMAZ eşliğinde okulumuzun bulunduğu sokak ve okul çevresinde bulunan parklarda, sosyal sorumuluk alarak temizlik yaptılar. Bu örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Hedef YKS 2024 çalışmaları çerçevesinde okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin velileriyle sınıf rehber öğretmenlerimiz toplantı gerçekleştirmektedir.  Toplantıda öğrencilerimizin başarı durumları, deneme sınavlarının analizleri velilerimiz ile paylaşılmaktadır.