DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

2018 Aralık ayı Ders denetimleri yapıldı.

Ara

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bilimi Öğretim Üyesi ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLER okulumuzdaydı.

Ara

Kardeş okulumuz Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Kaşıyaka aile hekimi Dr. Engin MENGÜ öğrencilerimize alkol ve sigaranın zararları konusunda konferans vermiştir.

Ara

27.12.2018 tarihinde okulumuzda etwinning Strateji Dünyam adlı proje kapsamında magala turnuvası yapıldı.Turnuva sonunda 1. Dilara OCAKOĞLU,2.Habibe GÜLTEKİN, 3. S. Murat HAN olmuştur. Öğrencilerimizzi tebrik ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin yazmış olduğu mektuplar pembe ve mavi zarflara konularak bir grup öğrenciyle beraber Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Mektuplar bizzat öğrenciler tarafından dede ve ninelere okundu, birlikte zaman geçirildi ,öğle yemeğini saygıdeğer büyüklerimiz torunları ile birlikte yediler. Diğer ay görüşmek ümidiyle ayrılındı.

Ara

30.11.2018 Cuma günü Ege Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesine tanıtım gezisi yapıldı.

Kas

Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat ÖZMET  öğrencilerimizle buluştu. "Peygamberimiz ve Gençlik " konulu seminer sinevizyon gösterisi ile başlayıp Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat ÖZMET´in konuşması ile devam etti.

Kas

Türkiye’nin doğusundan batısına her bölgede görevini üstlenerek  sağlam nesiller ile aydınlık bir geleceğin oluşmasında imzasını atan , öğrencilerini bilgi ve tecrübesiyle besleyen , donanımlı yetişmesini sağlayan tüm   öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun .

Okulumuzda öğretmenler günü münasebetiyle okul idaresinin hazırlamış olduğu ikram ve hediyeler ile başlayıp öğretmen ve  öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Kas

Sosyal sorumluluk projemiz olan “ Dedem Ninem olur musun ?   ´ projemizin 3. ziyaretini  20 kasım Salı günü gerçekleştirdik.

Kas

Yapılan Okullar arası kros yarışamasında okulumuz öğrencisi Muhammet ORAK il birincisi olmuştur.

Kas

Mevlit Kandili alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa´nın dünyaya gelişinin yıldönümüdür. Mevlid Kandili Hz. Peygamberin insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir. Kandiller; öze dönüşün, Yüce Yaratanımıza yürekten yakarış ve yönelişin, günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırmanın, geçici olanla kalıcı olanı fark etmenin, kalp gözümüzü açıp gönül dünyamızı temizlemenin fırsatı olan, nefsin yanıltıcı arzu ve isteklerinden uzaklaşmanın imkânlarını sunan kutlu zaman dilimleridir..Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) doğum günü (Mevlid Kandili) bu yıl 19 Kasım 2018 Pazartesi günü erkek öğrencilerimiz  ile Somuncu Baba Camisinde ,Kız öğrencilerimiz ile de Mevlana Camisinde ve okulumuzda  programlar düzenlendi.

Kas

İHH İnsani Yardım Vakfı İl Başkanı Hasan Ali SOLAK ve  "Her  sınıfın yetim bir kardeşi var " projesi  Başkanı Alpaslan KAYA  ; Her  sınıfın yetim bir kardeşi var " projesini okulumuzda tanıttı.  Tüm Türkiye ´de amacı dünya coğrafyasında anne- babasını kaybetmiş yetimlere eğitim-öğretim , gıda ,barınma , giyim bigi ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla her sınıfta proje katılan öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri her ay 100 TL ile 1 yatime sponsorluk yapıyor.