Üniversite tanıtım günleri 30 Nisan 2021 Cuma günü Saat 17:00 Rehber Öğretmenimiz Kazım ŞİMŞEK tarafından online olarak 11 ve 12. sınıf öğrencilerine ve  velilerimize yapıldı.

9/C Sınıfı Öğrencimiz Muhlise ÖZTÜRK'ün vefatı bizieri derinden üzdü. Öğrencimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Makamı Ali , Mekanı Cennet olsun inşallah. Kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.Rabbim ailesine Sabr-ı Cemil ihsan eylesin

Okulumuz imsakiyesini kendi imkanlarımız ile  hazırladık. Hazırlanan imsakiyemizi öğrencilerimize , velilerimize ,öğretmenlerimize , çevre esnaf ve mahalle sakinlerimize dağıttık.

Ahmet Sami Uslu ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ederek okulumuzu  gezdiler.

8 Mart Pazartesi günü yüzyüze sınavlara başlıyoruz

Ağu

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı senebaşı toplantısı zoom üzerinden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmet OĞUZ , Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız ve Merkezefendi İlçesinde bulunan okullardaki öğretmen ve idarecilerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantı  Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız 'ın açılış konuşması ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmet OĞUZ'un 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yapılacak çalışmalar , covid-19 ile ilgili alınacak tedbirler hakkında verdiği bilgiler ile sona erdi.

Ağu

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı okulumuz kız ve erkek öğrenci kıyafetlerimiz görsellerdeki gibi belrlenmiştir.

Tem

Kıymetli meslektaşımız , değerli çalışma aekadaşımız arapça öğretmenimiz Halil Anıl ÇANDIR kalp krizi sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim rahmetiyle muamele etsin .  Mekanı cennet olsun.

Cenazesi yarın  (24  Temmuz Cuma ) sabah saat 10:00 da Hilal Camii nde kılınacak cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığında defnedilecektir.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvurumuz kabul edildi. Bilim fuarımızı 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında gerçekleştireceğiz.

Okulumuz öğretmen ve idaresinin birlikte hazırladıkları ramazan kolilerimizi ve nakdi yardımı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize adreslerinde teslim ettik.