Hedef YKS 2024 çalışmaları çerçevesinde okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin velileriyle sınıf rehber öğretmenlerimiz toplantı gerçekleştirmektedir.  Toplantıda öğrencilerimizin başarı durumları, deneme sınavlarının analizleri velilerimiz ile paylaşılmaktadır.

Kariyer günleri kapsamında Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlar ekipleri okulumuz öğrencilerine hem polislik meleğini hem de siber suçlar hakkında bilgilendirme yaptılar.

Denizli ilinde eğitim veren İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarının Okul Müdürleri ve Okul Koordinatörlerinin katılımıyla Hedef YKS 2024 proje kapsamında bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantısı yapılmıştır. Toplantı Merkezefendi Bereketli İmam Hatip Ortaokulunda yapılmıştır. Toplantıya, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Ege Bölge Koordinatörü Serap Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çalışkan, İl Milli Eğitim Şube müdürümüz Affan Başbuğ katılmıştır. Okulumuz adına toplantıya okul Müdürümüz Kadir BOZDEVECİ ve Okul Koordinatör öğretmenimiz Halil GACEMER katılmıştır. Toplantıda okullar LGS ve YKS sınavlarına yönelik yaptıkları çalışmaları tanıtmışlar, okullar arasında istişare gerçekleşmiştir. Toplantı sonrası ekte belirtilen kararlar alınmıştır.

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Cihan KAYGISIZ ve YKS Koordinatör Öğretmenimiz Halil GACEMER “Etkili Ders Çalışma Teknikleri ve Motivasyonu Arttırma” çalışmaları yaptı. Öğretmenlerimiz 3 Mart günü yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavında sınav günü yapılması gerekenleri, sınav saati uygulaması gibi konuları 12. Sınıf öğrencilerimize hatırlattılar. Ayrıca öğretmenlerimiz, 12. sınıf öğrencilerine YKS sınavına üç ay gibi bir sürenin kaldığını, sınav için son dönemece girilirken ders çalışma konusunda gevşemeden, istikrarlı bir şekilde çalışmanın öneminden bahsettiler. Öğretmenlerimiz, etkili bir şekilde ders çalışabilmek için, planlı olmanın önemine, uyku düzenine, yeme içme alışkanlıklarına, günlük telefon kullanımına vb. konularda dikkat edilmesini vurguladılar.

Milli Savunma Üniversitesi Sınavı hakkında gerekli bilgilendirmeler okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yapıldı. Sınav Başvurusu yapmak istek öğrencilere gerekli rehberlik çalışmaları, sınav hakkında genel bilgilendirme, sınav günü yapılması gerekenler öğrencilerle paylaşıldı.

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında YKS sınavıyla ilgili duyurular okulumuzun panolarında ve giriş kapısında asıldı. ÖğrencilerimizeYKS sınavıyla ilgili gerekli duyurular yapıldı.

KANTİN İHALESİ ŞARTNAMESİ

KANTİN İHALESİ ŞARTNAMESİ BİLGİ ALMAK VE ŞARTNAME İÇİN OKUL İDARESİNE BAŞVURUNUZ.

Ock

Her yıl olduğu gibi bu sene de birinci dönemin son haftasında okulumuz 10. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlenmiştir. Okulumuz Arapça Öğretmeni Ali UYSAL'ın hazırlayıp sunduğu bilgi yarışması 10. sınıflar arasında eğlenceli ve çekişmeli bir şekilde gerçekleşmiştir.  Bilgi Yarışmasında okulumuz 10-C sınıfı birinci olmuştur. Dereceye giren sınıflar Okul Müdürümüz Kadir BOZDEVECİ tarafından ödüllendirmiştir. Ayrıca Okul Müdürümüz Kadir BOZDEVECİ, Bilgi Yarışmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katılma cesareti gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür etmiştir.

Ock

Öğrencilerimiz, 11 Ocak Perşembe akşamı Regaip Kandili vesilesiyle  Merkezefendi Müftülüğüne bağlı Çoban Camiisinde program icra ederek geçirdiler. Öğrencilerimiz, yatsı namazı öncesinde mevlit okudu ve Kur'an tilaveti yaptı. Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin cemaate sohbeti oldu ve namazdan önce tüm İslam alemi ve ülkemiz için dua edildi. Daha sonrasında öğrencilerimiz yatsı namazı kıldırdı.

Ock

2023 2024 Okul Sporları Kız Futbol Takımımız il 3.sü olmuştur. Kızlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Türkiye çapında düzenlenen " Aydınlık Yarınlara " Kitap okuma yarışması sonuçlandı.69.488 öğrencinin katıldığı Liseler arası kitap okuma yarışmasında okulumuz öğrencileri başarılarıyla göğsümüzü kabarttı.

12/C Nur Evşan TEKE

12/C Nisanur AKKALP

10/C Abdullah KARADAĞ

10/C Selahattin ÇALIM

adlı öğrencilerimiz başarı belgelerini aldılar. Okulumuz adına tüm öğrecilerimi kutluyoruz.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 12. SINIFLARDA UYGULAYACAĞIMIZ DENEME TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ GİBİ PLANLANMIŞTIR.