Ekm

En iyi narkotik polisi  Annedir ,sloganından hareketle İlimiz Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubede görevli polisler tarafından velilerimize ve öğretmenlerimize uyuşturucu ve bağımlılık konularında seminer verildi.

Ekm

18 EKİM 2023 GÜNÜ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN DR. EMRE ÇALIŞKAN  OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE GÖRÜŞMELERDE BULUNDU.ZİYARETLERİNDEN DOLAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZ KADİR BOZDEVECİ ,SAYIN MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU.

Ekm

19 Ekim Perşembe günü Perihan KAÇMAZ Hanfendinin sunumu ile okulumuzda öğrenci ve velilerimize ilk yardım farkındalık eğitimi verildi.Katkılarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okulumuz 2022/2023 yılında uyguladığı Erasmus projesini  bugün Teraspark AVM de katılımcılara tanıttı ve bilgilendirdi.Proje ile ilgili misafirlerden gelen sorular katılımcı öğrenci ve danışman öğretmenlerimiz tarafından cevaplandırıldı.

Ekm

13 EKİM DÜNYA FARKINDALIK GÜNÜ İÇİN TAHLİYE TATBİKATI YAPTIK.HAFTA BOYU ETKİNLİKLER SÜRECEKTİR.

Eyl

Okulumuz Matematik öğretmeni Ahmet ÇETİN tayının çıkmasıyla okulumuzdan ayrıldı. Hocamıza, okula yaptığı katkılarından dolayı Okul Müdürümüz Kadir BOZ DEVECİ plaket takdim etti.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Senebaşı öğretmenler kurulu bütün öğretmenler ımızın katılımı ile yapıldı. Okul müdürü Kadir Bozdeveci yeni dönemin öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diledi. Okul kültürü oluşması adına seminer haftasında hep beraber farklı etkinlikler yapıldı. Ornaz vadisinde piknik te bunlardan biri oldu. Bol moral depolayan öğretmenlerimiz enerji dolu bir şekilde pazartesi yeni dönemin ilk ziliyle derslere başlayacaktır.

Eyl

10,11 VE 12.SINIFDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN ALTTAN DERSİ OLANLAR 12-15 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA SORUMLULUK SINAVLARINA GİRECEKTİR.ÖĞRENCİ  LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.TAKVİM İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ.

Ağu

20252-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 11 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.DERSLER SABAH SAAT 08.30 BAŞLAYACAK OLUP, ZAMAN ÇİZELGESİ PAYLAŞILACAKTIR.

Ağu