Eyl

SINIF PROGRAMI VE OKUL ZAMAN TABLOSU İÇİN LİNKLERİ TIKLAYINIZ.

Eyl

8 Eylül de 11 ve 12 . Sınıf DYK başvurusu yapanlara Hazırbulunuşluluk sınavı yapılacaktır. Kurs başvurusu yapanlar yarın saat 09.30 okulda hazır olacaktır. Katılacaklara şimdiden başarılar dileriz.

Eyl

11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ OKUL AÇILIYOR.OKUL ZAMAN TABLOSU VE YERLEŞİM PLANI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

Eyl

11.ve 12.SINIF DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI  PLANLAMALARI DEVAM ETMEKTE OLUP, 16 EYLÜL CUMARTESİ BAŞLAYACAKTIR. KURS GÜNLERİ VE SINIF LİSTELERİ  E -KURS MODÜL İŞLEMLERİ TAMAMLANIR TAMAMLANMAZ BURADAN PAYLAŞILACAKTIR.

Ağu

9.SINIFLAR VE DİĞER SINIFLARIN HEPSİ 11 EYLÜL PAZARTESİ OKUL KIYAFETİ İLE SABAH 08.30 DA OKULDA HAZIR BULUNACAKLARDIR.ŞİMDİDEN ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ BELLİ OLMUŞTUR. BUNA GÖRE ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 24-28 AĞUSTOS TARİHLERİNDE  YAPILACAKTIR.

Ağu

Rehber öğretmeni Elif YILMAZ'IN eşliğinde ve rehberliğinde, okulumuza gelen bütün öğrenciler danışmanlık hizmeti almaktadır. 8 Ağustos a kadar bu hizmet devam edecektir.

OKULUMUZA YERLEŞEN ADAY ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN DİLERİZ.

DEĞERLER EĞİTİMİ "ÇEDES" PROJESİ NEDİR?

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi;

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ve imam hatip okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri iş birliğinde yürütülmekte olan bir projedir.

Projenin Amacı :  Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla uygulamaya koyulmuş bir projedir.

ÖĞRENCİLERİMİZE  3 MAYIS GÜNÜ ÖĞLE ARASINDA ÖĞRETMENİMİZ ZİYNET ÖZSOY VE AİLESİ TARAFINDAN LOKMA HAYRI YAPILDI.KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.