Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Adalet Mh. Yunus Emre Cad. 10028 sok. No 11 Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu Yanı, Albayrak Meydanı Üstü, Ata Ekmek Arkası Merkezefendi/DENİZLİ
Vizyon
Dinin gönderiliş amacına uygun asli temsilcilerini yetiştiren örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
 Milli ve manevi değerlerini özümsemiş  İnsana, ahlaka ve kültürel mirasa saygılı,  Yaratılanı yaratandan ötürü sevebilen,  Tabiatı tahrip değil, imar eden,  Sorun değil Çözüm olan,  Bilim ve teknolojinin takipçisi olan,  Sürekli gelişen, yenilikçi, yaratıcı bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
• İlimizdeki Liseler arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Benim Öğretmenim” konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Kasım DİNÇER il birinciliği almaya hak kazanmıştır. • İlimizdeki Liseler arasında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen “Verem Hastalığı ve Korunma Yolları” konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Cumhur GEZER il ikinciliği almaya hak kazanmıştır.
Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
8.30-15.40
Doğal Gaz
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Okulumuz yeni binasına Denizli Büyükşehir Belediyesinin 360,390,350,330,450 nolu otobüsleri ve Bahçelievler, Barbaros, Yeni Mahalle minibüsleri ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Adalet Mh. Yunus Emre Cad. No46 Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu Yanı, Albayrak Meydanı Üstü, Ata Ekmek Arkası Merkezefendi/DENİZLİ
Merkez Okul