YKS Deneme sınavlarının sonuçlarının değerlendirilmesi okul rehber öğretmenimiz Cihan KAYGISIZ , Okul Müdürümüz Osman ÇAKIROĞLU tarafından yapıldı. Başarının artırılması için yapılacak çalışmalarda velilerin de desteklemesi ve kalan sürenin daha verimli geçirilmesi için yapılacaklar değerlendirildi.

Okulumuzda haftalık yapılan TYT  denemelerine devam ediyoruz.

10. S ınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.

Yapılan bilgi yarışmasında 9A sınıfı 1. , 9F sınıf 2. , 9D sınıfı 3. olmuştur.

Okulumuz mescidinin duvar süslemeleri yapıldı.

Ara

Geiecek planlamalarına katkı sağlamak amacıyla öğrencilerimizi PAÜ kampüs ve fakülteleri gezerek yetkililerden gerekli bilgileri aldık.

Ara

Öğrencilerin, gündemdeki tartışmalı dini, fıkhi ve itikadi meseleler ile ilgili bilgi ve farkındalıklarını artırmak amacıyla PAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Mustafa TÜRKAN okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ara

dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri okulumuz öğretmenleri tarafından incelenerek gerekli çıkarımlar yapılmıştır.

Ara

Okulumuzda bulunan ve Z Kütüphaneden öğrenci ve öğretmenlerimiz yararlanıyor.

Ara

Mesleki ve Sportif alandaki yarışmlarda derece alan öğrencilerimiz ödüllendirildi.Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

"Genç Hatipler Hutbe Yarışması" nda öğrencimiz Osman Nuri FİDAN İl dördüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

"Genç Bilaller Okuma Yarışması" nda okumuzu temsil eden Mustafa DAĞLI İl ikincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Barbaros  Kız Anadolu İmam hatip Lisesi salonunda yapılan" Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma  il finalinde öğrencimiz Edanur Atalay İl ikincisi olmuştur.

Öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Anadolu İmam Hatip Liseleri "Genç Sada Kur'an- Kerim Güzel okuma yarışması İl finali okulumuz salonunda Yapıldı. Genç Sada Kur'an-kerim i Güzel okuma Yarışmasında Öğrencimiz Beytullah HARSACI İl Üçüncüsü olmuştur Öğrencimizi,öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Anadolu İmam Hatip Liseleri "Genç Muhafızlar Hafızlık  yarışması İl finali okulumuz salonunda Yapıldı. Genç Hafızlık yarışmasında Öğrencimiz Muhammet Aydınhan il ikincisi OLMUŞTUR. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.