Öğrencilerimiz Habibe Gültekin, Özge Nur Çil, Döndü Nur Oğulmuş, Hayrunnisa Bulut ve Beyza Barış Geleneksel Okçuluk Türkiye Şampiyonası'na katıldılar.İlk defa  Karaman' da yapılan şampiyonaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Müsabık olarak yarışma heyecanını yakalayan öğrencilerimiz Karaman ilinin tarihi ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı elde ettiler.  Öğrencilerimiz şampiyonaya katılan farklı illerden gençler ile de tanışıp kaynaşma imkanı yakaladıklarını ve bunun kendileri için çok değerli olduğunu ifade ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

12-E Sınıfı öğrencilerimiz ile ozanlarımızı tanıyoruz

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilk defa 1926 yılında Gazi Günü adı altında Samsun'da kutlanmış, 24 Mayıs 1935'te Atatürk Günü adı altında resmiyet kazanmıştır. Beşiktaş'ın girişimleriyle Fenerbahçe Stadı'nda kutlanan bu ilk 19 Mayıs, Galatasaray ve Fenerbahçeli yüzlerce sporcunun da katılımıyla bir spor günü hâline gelmiştir.Bu organizasyondan bir süre sonra gerçekleşen Spor Kongresi'nde söz alan Beşiktaş Kurucu Üyesi Ahmet Fetgeri Aşeni, kutlanan Atatürk Günü'nün tüm gençliğe mal edilebilmesi için "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" adı altında her yıl yapılmasını teklif etmiştir.Kongrede oylanan bu öneri kabul edilmiş ve Atatürk'ün de onayıyla yasalaşmıştır.19 Mayıs, 20 Haziran 1938 tarihli kanunla "Gençlik ve Spor Bayramı" adını almıştır

Okul binamız girişinde engelli öğrenciler için rampa mevcuttur. Ayrıca personelin kullandığı asansörümüz engelli öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.  Bireysel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler için oda gerekli materyaller ile donatılarak hazırlanmıştır. Pansiyon binamızda da engelli rampası hazırlanmış ve personelin kullandığı asansörümüz engelli öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Eğitimci yazar ve Gazeteci Ali Erkan Kavaklı hocamız bugün öğrencilerimize "Başarıya Giden Yol" konulu seminerde Başarıya ulaşmak için neler yapmaları gerektiğini örnekleri ile anlattı. Kendisinden Allah razı olsun. " Başarının, bilginin, İlmin,Edebin, Hikmetin ve Sporun" adresi Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Su Hayattır Hayatına Sahip Çık Projemizde sona geldik. Projemizden esinlenerek okulumuzda mavi kapak toplama , kıyafet kumbarası , çöp ayrıştırma farkındalığı oluştu.

Okulumuzda mukabele okuyan öğrencilerimize ödüllerini Okul Müdürümüz Osman ÇAKIROĞLU verdi.

Okulumuz öğrencilerimiz ile Erikler Camii'nde kandil programı yaptık. Görevli Öğrencilerimiz Erdem ÇETİN , Muhammet Hanifi AKGÜN ,  Tarık ŞENŞAHİN , Baran ERTAŞ , Zekeriyya NERSE  , Muhammet Ali LEBEBDİ ye teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerin konuşma becerilerini ilerletmeyi ve desteklemeyi hedefleyen "English Speakıng Zone " adlı projemizde sona geldik. Prpjemiz kapsamında öğrenciler farklı konularda kısa diyaloglar hazırlayıp videolar çektiler. Ayrıca proje aktiviteleri kapsamında tüm ortakların  katılımıyla bir akrostiş  şiir yazımı , bir hikaye oluşturma yapıldı. Bir e-kitap hazırlandı. Projede görevli öğrencilerimiz  pano hazırlayarak arkadaşlarına projemizi tanıttılar. Projede görevli öğrencilerimize öz verili çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Mesleki Rehberlik kapsamıda , Rehberlik servisinden destek alınarak  YÖK ATLAS uygulaması merkezli tercih danışmanlığı ve üniversite  tanıtımları Okul Rehberlik Öğretmeni Cihan KAYGISIZ tarafından gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Meryemana ve Efes gezisi ile tarihin sayfalarında dolaştı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile 11. sınıf öğrencilerimiz Planeteryum da Dünya nın oluşumunu izledik

Projemizde  sona yaklaştığımız bugünlerde  çalışmalarımız son hız devam ediyor.

Okulumuz 2022 Ramazan İmsakiyemiz hazır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.