"Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Okul Eğitimi Akreditasyonu 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 konsorsiyum üyesi olarak katıldığımız öğrenci grup hareketliliği sonrasında öğrencilerimizle Müdür Beyin odasında değerlendirme toplantısı yaptık. Öğrencilerimiz deneyimlerinden ve tecrübelerinden bahsetmenin yanında bundan sonra yapacakları program hakkında bilgi verdiler. Son olarak Pragtan getirdikleri ikramlık çikolataları personele dağıttılar.

"Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Okul Eğitimi Akreditasyonu 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 konsorsiyum üyesi olarak katıldığımız öğrenci grup hareketliliğinde beşinci günümüzde önce EDUCA NET okullarında öğrencilerimiz kendi hazırladıkleri Türkiye, Denizli ve okulumuzu tanıtan sunumları sınıflarda sergilediler. Ardından öğrencilerin bizim eğitim sistemi ve ülkemiz hakkındaki sorularına cevap verdiler. Son olarak da sertifikalarımızı teslim aldık.

""Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Okul Eğitimi Akreditasyonu 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 konsorsiyum üyesi olarak katıldığımız öğrenci grup hareketliliğinde dördüncü günümüzde önce EDUCA NET okullarında Lego Edıcation seti ile web 2 aracı kullanılarak projeler üretildi. Daha sonra PETRİN TOWER’A kültür gezimizi gerçekleştirdik.

"Web 2 Araçları " Konulu öğrenci Hareketliliği Programı kapsamında Prag'a gidecek öğrencilerimiz  Türkiye 'mizin , Denizli'mizin ve Okulumuzun tanıtım sunumları hazırlamak için çalışmalara başladık.

2022 Okul Eğitim Akreditasyon Yaygınlaştırma Faaliyetleri Padleti. Etkinlik odaklı fotoğraflarını bu adresten bulabilirsiniz. ttps://padlet.com/selinkosemen09/okulegitim2022

Prag hareketliliği öncesi velilerimize yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Beraat kandilini kız öğrencilerimiz konferans salonunda , erkek öğrencilerimiz mescid de hazırladıkları program ile eda ettik

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ün düzenlemiş olduğu " Genç Hatipler Hutbe Okuyor"  yarışmasında okulumuzu temsil eden 11-E sınıfı Öğrencisi Salih KABA il ikincisi olmuştur.

Ara

11.Sınıf öğrencimiz Sıla ŞAHBAL Türkiye  Federasyonun düzenlediği Judo şampiyonasında Türkiye 2.olmuştur.Öğrencimizi ve Değerli Ailesini kutluyoruz.

Ara

DYK ya katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile kahvaltıda motivasyonumuzu yeniledik

Ara

Sömestr tatilinde 12. sınıf öğrencilerimiz ile yoğunlaştırılmış ders çalışma kampındayız.

Kas

Tekstil mühendisi,yazar,radyo programcısı,sosyolog ve kişisel gelişim uzmanı Gonca Anıl  öğrencilerimiz ile

Kas

Cumhuriyet BayramıTürkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta[2] kutlanan bir millî bayramdır. 1925 yılında çıkarılan bir yasa ile ulusal (milli) bayram olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Ekm

27 Ekim 2022 Perşembe günü okulumuzda düzenlenen hafızlık yarışmasında 9-C sınıfından Ahmet Recep Karahan 1. Olmuştur