DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

9.sinifa yeni başlayan öğrencilerimize  Meslek Dersleri öğretmenlerimiz gönüllük esası ile Kur'an i Kerim öğretiyor. Emeği geçen öğretmenlerimizden Allah razı olsun

Ara

11/Asınıfı öğrencilerimiz Türk Dili ve Edebiyatı dersinde eserlerini okudukları yazar ve şairleri tanıtan "Yaprak Dökümü" isimli bir pano hazırladılar.Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Bahriye Annak 'I ve 11/A sınıfı öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerince atıl malzemeler kullanılarak "dergilik" tasarlanmış ve kullanıma sunulmuştur.Emeği geçen öğretmenlerimiz İsmail Baş'a, Mehmet Emin Kaya' ya, Özlem Özbay'a ve Bahriye Annak 'a teşekkür ederiz.

Ara

İlimizde yapılan liseler arası futbol turnuvasında kız futbol takımımız il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz İsmail BAŞKA ' yı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin madalyaları okulumuzda  törenda takdim ettik.

Ara

Okuyorum projesi kapsamında okumanın önemi, okuma ve dinleme teknikleri anlatılarak sınıf panosu oluşturuldu. Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Bahriye Annak 'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mesleki gelişim seminerlerleri kapsamında  yazar Büşra Ümmühan öğrencilerimizle buluştu.

Ara

Haftanın ayet ve hadisini ezberleyen öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edıyoruz Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz

Ara

08 Aralık Çarşamba günü okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Osman Çakıroğlu tarafından velilerimize konferans salonunda veli toplantısı ve okul rehberlik servisi tarafından sosyal medya bağımlılığı konulu seminer gerçekleştirildi.

Konferans sonrası veliler öğrencilerin dersine giren öğretmenleri ile bire bir görüştüler.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI PROJE SERGİSİ 2021

TÜBİTAK'ın desteğiyle düzenlediğimiz Tübitak 4006 Bilim Fuarı Proje Sergisi'nin açılışını gerçekleştirecek olmanın mutluluğu içindeyiz. Hepinizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir.
      Bilim fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Aynı zamanda hayal kurma, düşünme, sorgulama, karar alma, zaman yönetimi, neden-sonuç ilişkisi kurma açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu amaç doğrultusunda hazırladığımız sergimizde  Fizik alanında 2 proje, Matematik alanında 2 proje, Biyoloji alanında 2 proje, Türk Dili ve Edebiyatı alanında 4 proje, Tarih alanında 2 proje, Coğrafya alanında 2 proje Arapça alanında 1 proje, İngilizce alanında 2, Meslek dersleri alanında 2 proje,   Müzik alanında 1 proje,  Bilişim Teknolojileri alanında 1proje olmak üzere toplam 22 projeyi 74  öğrencimiz 22 danışman öğretmenin rehberliğinde özverili çalışmalarını ortaya koydular.

Sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mehmet Emin KAYA'nın yaptığı program saygı duruşu veİstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ'nin konuşmaları ve Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Adem USLU'nun konuşmaları ile devam etti.

Açılış kurdele kesiminden sonra projelerin sergilenmesi ile sona erdi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okullarımızdaki öğretmenlerimizin katılımı ile "Öğretmenlik Mesleğinin Misyonu" adlı programda Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman EKİCİ'nin konuşmalarında sonra Pamukkale Üniversitesi Eğitim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman TANRIÖVEN' in "Öğretmenlik Mesleğinin Misyonu" konulu konuşmasıyla program sona erdi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü öğretmenler odasında Okul Müdürümüz Osman ÇAKIROĞLU' nun  öğretmenlere yaptığı ikramlar ve salonda yapılan program ile kutladık

Kas

Kız öğrencilerimiz arasında Genç Nidalar Kur'an-ı Kerim Okuma yarışması okulumuz Tilavet Odasında yaptık

Kas

29 Kasım Pazartesi açılışını yapacağımız Tübitak 4006 Bilim Fuarı öncesi son detayları için bir araya geldik

Kas

Öğretim programlarının alan bazlı olarak incelenmesi  öğretmenlerimiz tarafından yapıldı.

Kas

Okulumuz ile Denizli İl Müftülüğü ve Pamukkakle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi arasında öğrencilerimizin mesleki gelişimi ve yetkinliklerini arttırmak amacı ile süresiz protokol imzalandı. Denizli İl Müftüsü Mehmet AŞIK öğrencilerimizle verimli bir söyleşi gerçekleştirdi.